neděle, října 08, 2006

Co se řeší

Maturitní ples. Jak se dalo čekat, dohoda v otázce našeho maturitního plesu je kdesi v nedohlednu. Čtyři maturitní třídy, pár lidí, kteří chtějí vymyslet něco nadpozemského a zbytek, který chce jen obyčejný ples se zajímavým programem a k tomu několik namyšlených a arogantních kokotů, jejichž nápady mě opravdu udivují = velká zkáza našeho skvělého závěru působení na GYBU aneb pojďme se hádat.

Volejbal. Včera jsme hráli první dva zápasy juniorské extraligy a to s týmem Plzně. Ač se Dalibor snažil kombinovat a míchat sestavou jak mohl, nakonec jsme je nebyly schopny porazit ani v jediném setu. Tleskám Plzni, protože od loňského roku se úroveň jimi předváděné hry zvedla minimálně o sto procent. Naučila jsem se dělat epesní volejbalovou statistiku, ze které se dá vyčíst úspěšnost příjmu, útoku a bloku týmů.

Boogy má krásné nové stránky na budíku http://boogy.budik.cz/ Už jsem stihla na chat napsat dva příspěvky. Bohužel nic zajímavého pro nepříznivce volejbalu.

Maturita a hlavně přijímačky. Blíží se to a já pořád nevím, co dál.

Počasí. Nechápu, jaktože když se zrovna dneska musím učit, venku je úplně nádherně. Ale jinak nám nastává perfektní podzim se spoustou šedi /viz úterý a středa/. Už aby napadl sníh :o)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

ples: doufam, ze to nakonec nebude katastrofa; ale aspon by z toho meli ten svuj "nezapomenutelnej ples" ;-) :-(
maturita a prijimacky: plus minus uz neco tusis, tak si proste das prihlasku na par skol plus minus tvyho zamereni a mas vystarano do konce cervna (nez se dozvis, ze te vsude prijali...)
pocasi: jo, par dnu ted docela slo; jen se bojim, ze snih zas napadne az nekdy v lednu a do ty doby bude smutno a posmurno

Anonymní řekl(a)...

Koukám, že nejsme jediná třída, kde sou půlka debilové, co akorát všechno kritizujou... ale na ty se musíte co? Vysrat! A nebo je dobrá taktika pověřit je organizací něčeho, to většinou kecat přestanou :D

Janie řekl(a)...

No, abych ti rekla pravdu, nase trida jeste docela jde.. Ale nektery exemplare z ostatnich maturitnich trid, se kterejma je potreba se na necem dohodnout ... ?!