sobota, června 03, 2006

Abych se vrátila..

... k tomu, proč že jsem potřebovala tolik hodin spánku. Od středy do pátku jsem absolvovala sborové soustředění s Lachtanem v malém útulném baráčku v Líšnici (pár kilometru od Prahy). Bylo to pro mě velmi přínosné, jelikož až do čtvrtka ráno jsme tam byli s Buchinem daleko nejstarší, nepočítám-li Lachtana. Ostatní spoluzpěváci byli věkově tak zhruba na úrovni deváté třídy ZŠ, tudíž občas měli fakt divné názory. Chtěla jsem si s nimi zahrát hru "sedm", ale nakonec nebyl čas nebo jsem na to zapomněla.
Ve čtvrtek za námi přijela čerstvě odmaturovaná Jana Kvintusová a začala mi nejapným způsobem ničit mojí zašedlou auru, která po několika hodinách zčernala a pak se rozplynula - rozpadla - zmizela (?). Nicméně těch několik hodin něž se toto stalo jsem nechápala vůbec nic a byl to opravdu blahoskvonný pocit - vřele doporučuju.
Bojkotovali jsme odpolední zkoušku, jalikož jsme spali ve zkoušecím prostoru, ale nakonec nebylo zbytí a Lachtan nás uhnal. Nicméně toto jsem si vynahradila večer, kdy jsem ve čtvrt na dvě zjistila, že už asi neusnu, což se potvrdilo až do páte hodiny ranní, kdy jsem usnula :o) Jistě chápete, že po první noci, kdy jsem si zablokovala trapézové svaly mi ani toto druhé, ač jen párhodinové, spaní na zemi k náladě moc nepřidalo.
V pátek jsme sme se v počtu čtyřech vydali předčasně směr Praha autobusem v 12:38, a to ve složení: Já, Jana K., Jarka a Kolík. Bylo to humorné. V metru "B" jsem málem zabila nějaké nepříjemné mamince jedno z jejich odporných dětí svojí spadnuvší kytarou. To mi udělalo radost. Po přestupu do metru "C" jsme omylem nasedli do opačně jedoucí soupravy, takže se na Vltavské ozvalo hlasité: "A do prdele.."
Když jsem konečně dorazila domů, zjistila jsem, že mám asi deset minut do odchodu na trénink, který mě posléze maximálně znechutil, takže jsem se spoluhráčkou Andreou vyrazila do pizzerie, kde jsme se pěkně napapkaly. Těšila jsem se, jak se doma po této obědovečeři pořádně vychrupkám, alébrž matka mě samozřejmě nahnala k volbám, takže se toto chrupkání o hodinu posunulo až na osmou večerní.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tož vítaj doma, Béďo:)
Dala jsem Duškový ten náš výtvor, tak jsem zvědavá, co na to bude řikat:))))

Janie řekl(a)...

No, to já takééééé :o)

Jose*** řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Jose*** řekl(a)...

hi !
sorry if i boder you but i'm triying to find Jana Kvintusová

she lived a in Chile years ago and we were very good friend from school when we were kids.

we lost contact and i'd like to know if you know her, because i noticed that you mention her in a text.

i have a blog so you can answer there .. or you can write me to : mj.navadatt@hotmail.com

thanks !!

i just hope you speak english ...:D